Bine ai venit pe skn24

Obține un ten cu aspect odhinit și revitalizat cu HD™ MELATOGEN

Obține un ten cu aspect odhinit și revitalizat cu HD™ MELATOGEN

MELATONINA

Melatonina este cunoscută drept hormonul somnului. Reglează ritmurile circadiene, cele care marchează ciclurile de odihnă și activitatea pe parcursul zilei. Melatonina este sintetizată de organism și este esențială pentru asigurarea unei odihne corecte. Ceea ce mulți oameni nu știu, este și un antioxidant, antiinflamator și reparator foarte bun, astfel ajută la protejarea pielii de apariția semnelor îmbătrânirii.

Trecerea timpului, poluarea și ritmul accelerat al vietii împiedica un răspuns adecvat al pielii la radicalii liberi. Melatonina protejează pielea, oferă energie celulelor, reduce semnele îmbătrânirii, precum ridurile, liniile de expresie și deshidratarea.

EPIGENETICA

Cum are loc acest proces?
Factori precum stresul favorizează sinteza microARN, care are capacitatea de a reduce activitatea genelor și de a anula informațiile pe care ARN-ul le transmite din ADN. Aceste informații pot fi foarte benefice pentru organism, de exemplu; un ordin pentru sintetizarea colagenului sau a elastinei. Dacă acest tip de comandă este anulat, îmbătrânirea pielii este accelerată.

Pentru a preveni acest proces, HD încorporează ingrediente active epigenetice în noua sa gamă de produse, care au capacitatea de a proteja și de a reda tinerețea pielii.

MELATONINA + EPIGENETICA

HD MELATOGEN este cea mai recentă linie care încorporează această tehnologie. În plus printre ingredientele sale principale se află MELATONINA ceea ce o face singura linie de pe piață care combină MELATONINA + EPIGENETICA

Astfel linia MELATOGEN, este capabilă să asigure cu 185,7% mai multă fermitate. Pentru a face acest lucru, combină ingrediente active de ultimă generație care au o acțiune sinergică:

  • Melatonină: Antioxidant, regenerator și reparator

  • Epigen Cur+: Cocktail de ingrediente active epigenetice care încetinesc îmbătrânirea pielii și o protejează împotriva efectelor stresului. Redensifică și îmbunătățește fermitatea și elasticitatea acestuia.

  • Carnozina: reparator ADN. Stimulator de colagen.

  • Acid hialuronic de masă moleculară mică: Reduce ridurile, hidratează și îmbunătățește funcția de barieră și elasticitatea.

 Cremă contur ochi MELATOGENCremă extra nutritivă MELATOGEN

Linia este formată dintr-o CREMĂ CONTUR OCHI, un SERUM FACIAL FLUID și o CREMĂ EXTRA NUTRITIVĂ care asigură acel #RestingSkinEffect atât de necesar, când zilele noastre sunt marcate de un ritm accelerat.

*Crește fermitatea și sinteza de colagen în piele cu 185%. Analiza in vitro a nivelurilor de colagen după 96 de ore cu ser MELATOGEN versus ten netratat, în pielea umană reconstruită, prin ELISA. Bionos, Institutul de Cercetare al Spitalului Universitario de la Fe (Valencia). aprilie 2021.

Suport clienti 09:00 - 16:00

0745 659 246 vanzari@skn24.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!