Bine ai venit pe skn24

6 obiceiuri pentru un ten radiant

6 obiceiuri pentru un ten radiant

Unele obiceiuri sunt esențiale pentru o îngrijire corectă și sănătoasă a tenului tău. Indiferent de tipul tău de piele, iată cele șase obiceiuri esențiale:

1: îngrijire specifică

 

Nu orice fel de cremă ce i se potrivește prietenei tale, îți va fi de folos, ba din contră! Este esențial să îți cunoști tenul, pentru a-i satisface necesitățile. Unele produse, create pentru un anumit tip de ten, pot cauza daune, dacă sunt aplicate pe alte tipuri de ten. Dacă nu ești sigură de nevoile tenului tău, poți apela la un specialist în beauty sau dacă probleme tenului tău sunt mai severe, cere părerea unui dermatolog. Doar după acest pas îți recomandăm să îți cumperi produse cosmetice.

2: Curățare blândă

 

Pentru a nu-ți expune pielea la stres și pentru a-i păstra echilibrul natural, asigură-te că folosești un produs de curățare cu un pH neutru. Deregrările pH-ului pot cauza afecțiuni severe.

3: Hidratarea este esențială

 

Dermul este format din 70% apă. Pentru a menține pielea bine hidratată, este important să alegi zilnic produse de îngrijire a pielii care să echilibreze nivelul apei din piele.

4: Ochii, o zonă fragilă

 

Pielea conturului ochilor este de zece ori mai fină decât pielea de pe restul feței. Alege o cremă specială, concepută pentru asigurarea îngijirii optime, acestei zone sensbilie.

5: Protecție solară

 

Indiferent de sezon, protecția solară este OBLIGAORIE. Fie vară, iarnă, soare, ploaie sau ninsoare, nu ar trebui să părăsești casa fără protecția solară aplicată. Acesta te va feri de îmbătrânirea prematură și de petele maronii, numite hiperpigmentări, care se formează datorită expunerii la soare.

 

Îți recomandăm să aplici crema de protecție solară cu 30minute înainte de a părăsi casa. Pielea ta îți va mulțumi!

6: Atenție la stresul extern

 

Poluarea, temperaturile extreme, stresul, fumatul, toate acestea au efecte nocive asupra pielii tale. Folosește-te de produse de protecție împotriva acestor factori externi, pentru a minimiza stresul zilnic la care pielea ta este expusă.

 

Nu uita să îți cureți tenul seara, înainte de a te pune în pat, pentru a scăpa de urmele acestor efecte nocive, care s-au depus pe tenul tău de-alungul zilei.

 

#simtetebineînpieleata #inteligent #eficient #sfatulnostru #skn #skn24

 

Îți mulțumim că ai grijă de tine!

 

www.skn24.ro

Suport clienti 09:00 - 16:00

0745 659 246 vanzari@skn24.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!